Qigong i naturen​


​Kom med ud i Naturen og lær lette små Qigong øvelser, der kan lade dit batteri op.

Forløb af 6 gange, en hverdagsaften om ugen.

Vi går en tur og suger årstiden til os.  Vi stopper et egnet sted (efter vind og vejr), og her vil du lære små, lette Qigong øvelser, som du vil kunne træne derhjemme, hvis du skulle få lyst til det.

Du får efter hver gang udleveret en lille beskrivelse af de øvelser, du har lært den pågældende dag. Medbring gerne noget at skrive med, så du evt. kan tilføje dine egne noter.

I løbet af de 6 gange vil der blive bygget et lille Qigong program op, som du kan bruge på daglig basis - eller bare, når du synes - og du vil blive introduceret til konceptet Qigong.

Når vi træner Qigong ude i Naturen, får vi ekstra hjælp af al den energi, som omgiver os, når vi færdes i Naturen - roen, lydene, farverne, duftene, vindens kærtegn, solens varme.  

Det er umuligt at beskrive med ord - prøv det!!

Klæd dig på efter vejret, og sørg for løst og behageligt tøj - samt godt fodtøj til både at trave og træne i.  Husk også noget at drikke.

Der aflyses kun i tilfælde af ekstremt dårligt vejr.

1. Gang onsdag den 20. April 2022  kl 17 - 18.15

Herefter hver onsdag med sidste gang den 25. maj.

Vi mødes 1. gang på parkeringspladsen i skoven ved Krengerup (afvisning til p- plads lige i svinget, inden man kommer ud af skoven før godset - hvis man kommer fra Glamsbjerg)

Tilmelding via tlf. eller sms til nr. 29 63 53 63

Pris 500,- kr.

Kirsten Lohmann​

​CVR: 31542456

linkedin-logo

Kontakt​

Tlf.: 29 63 53 63
Email : kisserlohmann@yahoo.dk

Træffes bedst mellem kl. 8 og 9 eller efter kl. 17.

Men ring bare, jeg ringer tilbage hurtigst muligt.​