Healing

Healing.....en underlig diffus størrelse, vanskelig - for ikke at sige umulig - at definere og begribe.

Min egen tilgang til healing kom af ren og skær nødvendighed.

Jeg havde været sygeplejerske og herefter sundhedsplejerske gennem mange år. Det var noget jeg selv havde valgt. Kranio-sakralterapien fangede min interesse, og denne uddannelse valgte jeg ligeledes bevidst at gå ind i.

Fra 2006 til 2011-2012 udviklede jeg min kompetence som KST terapeut, og det var gennem arbejdet med klienter at healingen så at sige bankede på døren.

Især når jeg gav såkaldte afspændingsteknikker ("stillepunkt"), oplevede jeg i løbet af 2011 - 2012 tiltagende ofte episoder, hvor jeg ganske uforberedt fik klientens ofte voldsomme følelser ind i mig, således at jeg - under behandlingen, når klienten var i dyb afspænding (ofte sovende)  - pludselig følte stor sorg, angst, voldsom vrede eller had.

Nu havde jeg ikke gået og higet efter en karriere som healer, men jeg blev selvsagt nødt til at forholde mig til det jeg oplevede under mine behandlinger.

Således blev min opmærksomhed på Krop/sind forbindelsen vagt, og den har været min ledetråd lige siden.

Healing: at gøre hel, at skabe balance.

Er ikke det samme som at kurere - men det understøtter vores krops fantastiske evne til at kurere sig selv og skaber balance mellem krop, sind og sjæl.

Når jeg bruger healing er det altid i forbindelse med bindevævsmassagen og kranio-sakralterapien, da det simpelt hen ikke kan adskilles - når kroppen slipper på det fysiske plan (bindevævsmassage/KST), får  de følelsesmæssige lag mulighed for at blive "deleted", som spam fra et computerprogram!!

Det er meget vidunderligt at arbejde på denne måde, da jeg oplever behandlingen som virkende dybere og transformerende for folk på den lange bane. 

Kirsten Lohmann​

​CVR: 31542456

linkedin-logo

Kontakt​

Tlf.: 29 63 53 63
Email : kisserlohmann@yahoo.dk

Træffes bedst mellem kl. 8 og 9 eller efter kl. 17.

Men ring bare, jeg ringer tilbage hurtigst muligt.​