Bindevævsmassage reducerer affaldsstoffer i krop og væv

Kroppen vil helst være afspændt og i balance, men bliver livet igennem udsat for belastninger i form af slag og stød når vi falder, støder hovedet på skabslågen eller mere alvorlige ting.

Som en videreudvikling af kranio-sakral teknikken, er der udviklet tilsvarende blide teknikker, der løsner bindevæv og muskler på kroppens egne præmisser. Jeg hedder Kirsten Lohmann, og tilbyder afslappende og effektive behandlinger med bindevævsmassage i Glamsbjerg, Assens og resten af Fyn.


​En behandling med bindevævsmassage aktiverer kroppens egen afspænding​

​Med blide tryk, der sætter kroppens egen afspænding igang, kan der løsnes op for spændte muskler, bindevæv og arvæv. 


​Det vigtigste er, at det føles behageligt, for så vil centralnervesystemet "give lov" til afspændingen, og man vil opleve behandlingen som meget afslappende. Ofte kommer man i en tilstand af dyb afspænding og bliver tung i hele kroppen.

Hvordan foregår bindevævsmassage?

Behandlingen foregår ved, at du ligger på ryggen på en briks. Du får et tæppe over dig, og kan nu ligge og slappe fuldstændig af mens behandlingen foregår. Jeg løsner muskler og bindevæv på din bagside/ryg, da musklerne i ryggen slapper lettest af, når du ligger på ryggen.


​Muskler på forsiden af kroppen vil måske også skulle løsnes for at opnå det bedste resultat. Du vil opleve en dyb afspænding, og måske falder du i søvn.

Få mere information om behandling

Vil du vide mere om de mange muligheder inden for bindevævsmassage eller bestille tid til en behandling? Kontakt mig på telefon 29 63 53 63 eller e-mail kisserlohmann@yahoo.dk og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kirsten Lohmann​

​CVR: 31542456

linkedin-logo

Kontakt​

Tlf.: 29 63 53 63
Email : kisserlohmann@yahoo.dk

Træffes bedst mellem kl. 8 og 9 eller efter kl. 17.

Men ring bare, jeg ringer tilbage hurtigst muligt.​