Kolik og urolige spæd-og småbørn

Når børn fødes, udsættes de for et stort tryk. Nogle fødsler er meget hurtige, langtrukne eller på andre måder komplicerede - f.eks med kop-forløsning eller hvor barnet kommer ud med hovedet i andre stillinger end den mest hensigtsmæssige (som er "regelmæssig baghovedpræsentation"), eller sidder fast.

Dette kan forårsage, at barnet får lidt forskydning af nakkehvivler og/eller spændinger, der klemmer på nerverne i nakken. En nedsat funktion af nerver kan medføre koliksymptomer. Det lille barn får ondt, og den eneste måde at meddele det på, er ved at skrige.​​

Kranio-sakral terapi kan med meget blide tryk og berøringer løsne op for spændte muskler og rette skævheder i nakke og hoved hos spædbørn. Som regel er en til to behandlinger nok til at rette op på et lille barn.

Behandling af et lille barn tager max. 20 minutter (for selve behandlingen), lidt større børn kan tage ½ time.

Du kan læse mere om, hvad følgerne af skæve nakkehvivler kan have for et spædbarn og større børn på den norske hjemmeside www.kiss-kidd.no

​​​

Sofus får behandling for et skævt kranie​

Før behandling

skævt kranie, låst nakke.

10 dage senere - før 2. behandling

"nu kan jeg meget mere, mine arme ligger ikke klistret ind til kroppen, og jeg kan løfte op - mit hoved har allerede rettet sig en del"

2. behandling

"Jeg slapper af og nyder det - jeg er undervejs selv trillet om på maven."

Kirsten Lohmann​

​CVR: 31542456

linkedin-logo

Kontakt​

Tlf.: 29 63 53 63
Email : kisserlohmann@yahoo.dk

Træffes bedst mellem kl. 8 og 9 eller efter kl. 17.

Men ring bare, jeg ringer tilbage hurtigst muligt.​