Klient historier​

14.11 2016

Kære Kirsten

Jeg lovede dig en tilbagemelding og her kommer den.

Tusind tak for den dejlige oplevelse, vi havde hos dig.

Nicoline har det så godt. Hun var en glad og mild pige inden behandlingen, men er kun blevet gladere :-)
Hun er meget mere afslappet fra maven og ned, når vi lægger hende på ryggen. Hun ligger nu med afslappede ben i stedet for anspændte, specielt det venstre ben har været svært at få hende til at strække under pusling. Men det er ikke noget problem nu.
Hun spænder heller ikke længere op i nakke og skuldre, når hun spiser. Og hun vender vender hovedet til begge sider i søvne.

M.h.t amning: TUSIND TAK! - det kører med at sidde godt og så lægge hende efter det og støtte med modsatte arm. Jeg har ikke længere lyserøde og ømme vorter. Hun får fat første gang jeg lægger hende til, spiser effektivt og læner sig mageligt tilbage og slår en stor bøvs. Hun sover længere lure efter hun har spist ved højre bryst og bliver ikke ked af det, når jeg lægger hende til.
Jeg har en enkelt gang lagt hende til som jeg gjorde før, og der blev hun simpelthen så ked af det igen. Så det virker bare så godt. Hun siger også tydeligere fra ved brystet nu, hvis hun ikke er sulten...

Jeg synes, det er en rigtig flot pris du tager, for det, man får med sig. Det betyder alt i verden som mor til baby, at der ikke er tidspres. At det foregår i Nicolines tempo, og at der er tid til både tør numse og amning undervejs. Og at du giver vejledning som sundhedsplejerske med i prisen.

Smil fra Nicoline og mor :-)​

Kirsten Lohmann​

​CVR: 31542456

linkedin-logo

Kontakt​

Tlf.: 29 63 53 63
Email : kisserlohmann@yahoo.dk

Træffes bedst mellem kl. 8 og 9 eller efter kl. 17.

Men ring bare, jeg ringer tilbage hurtigst muligt.​