Vel-at-være behandling

Min Vel-at-være behandling er dét,  jeg vil kalde en helhedsbehandling.

Jeg afsætter god til tid den enkelte kunde, og en behandling kan således vare fra minimum 1 1/2 - 2 timer til 2 1/2 - 3 timer. 

Jeg ser ikke på uret.

Vi starter altid med en snak om symptomer / problemer / "siden sidst" - herefter puttes du på briksen og får en skræddersyet behandling, lige efter din krops behov netop da. 

Dette vil typisk tage mellem 3 og 5 kvarter for voksne, samt unge og større børn. Små børn får kortere behandling, men det kan tage tid, da der skal leges, og skabes tillid.

Efter behandlingen, som afsluttes med en gang fodmassage,  ligger du og slapper af, vågner og kommer op til overfladen igen i dit eget tempo.


Og så slutter vi med en snak om behandlingen, eventuelt vejledning i øvelser eller andet relevant.

Selve behandlingen på briksen starter altid med dét, der hedder "Stillepunkt" inden for Kranio-sakral terapien: en enkel teknik, hvor din krop hjælpes til at slappe af og finde tilbage til din krops parasympatiske respons ( "ro-hvile-afspændings respons i centralnervesystemen. Dette kan du læse mere om her).

Når du befinder dig i den tilstand af afspændthed, "tør" din krop give slip på en hel masse, som måske har siddet og givet dig problemer gennem lang tid, og således får du bedre gavn af bindevævsmassagen og kranio-sakral terapien, som følger efter "Stillepunkt"

Jeg har de sidste 5 år erfaret, at når kroppen slipper fysiske spændinger, sidder der ofte følelsesmæssige erindringer tilknyttet en given spænding, og det er hér, Healingen kommer ind. Det kan du læse mere om her.

Som du kan se, omfatter en Vel-at-være behandling således alle mine ydelser - de kan ikke skilles ad, lige så lidt, som du kan det!!

Kirsten Lohmann​

​CVR: 31542456

linkedin-logo

Kontakt​

Tlf.: 29 63 53 63
Email : kisserlohmann@yahoo.dk

Træffes bedst mellem kl. 8 og 9 eller efter kl. 17.

Men ring bare, jeg ringer tilbage hurtigst muligt.​